Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله جلالی روز پنجشنبه در همایش روز شهرداری و دهیاری‌ها در تالار معصومیه فرمانداری قم افزود: عدم تعیین تکلیف این مساله نیروهای شهرداری را به‌شدت ناامید و بی‌انگیزه کرده است.

وی همچنین با اشاره به مشکلات ناوگان حمل‌ونقل عمومی قم افزود: توسعه حمل‌ونقل عمومی از نیازهای اساسی این کلانشهر است، در رابطه با پرداخت یارانه ناوگان اتوبوس‌رانی کم‌لطفی‌های فراوانی در سال‌های گذشته صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی در ادامه خاطرنشان کرد: مساله ارزش‌افزوده از ۲ سال گذشته به یکی از ابهامات و مشکلات شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها تبدیل‌شده است، بسیاری از مسائلی که از آن‌ها به‌عنوان مالیات یادشده عوارض محلی بوده و نباید به خزانه دولت واریز شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قم بیان کرد: اگر رابطه مستمری بین شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی ایجاد شود بسیاری از مشکلات شهری، بهتر مدیریت می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: ۳۱۵ هکتار از بافت‌های فرسوده بر اساس نقشه هوایی دهه ۳۰ شمسی در دل بافت‌های تاریخی تعیین‌شده که این مساله با واقعیت موجود اختلاف بسیار زیادی دارد، بافت تاریخی روند توسعه و سرمایه‌گذاری را به‌شدت کند کرده است.

جلالی با انتقاد از روح حاکم بر بافت‌های فرسوده قم ادامه داد: به دلیل مشکلات کنونی بازآفرینی شهری و احیای بافت‌های فرسوده در وضعیت رکود قرارگرفته و عملاً اقدام خاصی برای بهبود وضعیت بافت‌های ناکارآمد شهری صورت نمی‌گیرد.

در استان قم، یک هزار و ۴۳۵ هکتار فرسوده و ۳۱۵ هکتار بافت تاریخی وجود دارد؛ از مجموع ۱۲ هزار و ۹۳۲ هکتار از اراضی کل شهر، ۳۰ درصد آن معادل چهار هزار و ۱۳۳ هکتار که ۷۱۵ هزار جمعیت دارد، نیازمند بازآفرینی شهری است.

وی همچنین تاکید کرد: نگاه‌های اخیر وزارت راه و شهرسازی در رابطه با بلوار پیامبر اعظم (ص) به‌هیچ‌عنوان قابل‌قبول نیست، این بلوار از ابتدا مجوزهای لازم را از نهادهای متولی دریافت کرده و مشکلی ازنظر سرمایه‌گذاری نباید داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: کاهش اختیارات شوراهای اسلامی شهر و روستا با کوچک‌سازی دولت در تناقض است، شهرداری‌ها در وضعیت فعلی سپر دولت بوده و دولت شایسته است که در مسیر واگذاری بیشتر مسئولیت‌ها گام بردارد.

وی در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: در قوانین شهرداری‌ها تعارضات، خلأ و موازی کاری‌های زیادی وجود داشته که نیازمند بازنگری و اصلاح است.

۷۴۰۳/‏۱۱۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر وزارت کشور قم شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است