Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، خلیل بهروزی‌فر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تشریح نحوه اجرای قانون ساماندهی کارکنان دولت در شرایطی که بودجه کافی برای تبدیل وضعیت نیرو‌ها وجود ندارد، گفت: ما آنچه را که در این طرح پیش‌بینی کرده‌ایم نیاز به منابع مالی ندارد که دولت بخواهد با آن مخالفت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تعداد زیادی از این نیرو‌ها که جمعیت زیادی را در سطح کشور تشکیل داده و اغلب به عنوان متخصص در سمت‌های تخصصی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصولتی فعالیت دارند، شاید بیشتر از افرادی که امروز استخدام رسمی هستند، کار و تلاش کرده و مثمرثمر واقع شده‌اند، بنابراین تبدیل وضعیت آن‌ها کمکی به مسئولان نیز خواهد بود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تعدادی از نیرو‌هایی که در قالب قرارداد‌های مختلف اعم از خرید خدمات، ساعتی، قرارداد معین و ... فعالیت دارند از طریق واسطه‌ای بین نیروی کار با سازمان یا وزارتخانه مربوطه حقوق دریافت می‌کنند که باعث کاهش دریافتی واقعی آن‌ها شده است.

بهروزی‌فر یادآور شد: کما اینکه امروز اگر دولت ۷ میلیون تومان بابت حقوق یک نفر از آن‌ها می‌پردازد شاید تنها ۴ میلیون تومان دریافت کند و مابقی آن را فرد پیمانکار یا واسطه‌ای که هیچ تلاشی در این زمینه نداشته است، به عنوان سود برمی‌دارد.

او تصریح کرد: بر اساس آنچه ما در کمیسیون اجتماعی در قالب طرح ارائه دادیم، به این نتیجه رسیدیم که تبدیل وضعیت این نیرو‌ها نه تنها بار مالی برای دولت به همراه ندارد و این قانون شامل اصل ۷۵ قانون اساسی نخواهد شد، بلکه حتی باعث می‌شود که بخشی از حقوق آن‌ها بالا برود و به بهبود معیشت این افراد کمک شود.

دلیل اصرار مجلس بر ارسال لایحه از سوی دولت برای ساماندهی نیرو‌ها

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به اصرار بر ارسال لایحه از سوی دولت اظهار داشت: ما به این دلیل تنها در قالب ارائه طرح برای ساماندهی کارکنان دولت اکتفا نکردیم چرا که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر لایحه‌محور کردن مصوبات مجلس تأکید کردند.

بهروزی فر افزود: ما یک ماه قبل از رئیس سازمان اداری و استخدامی برای حضور در نشست این کمیسیون دعوت کردیم و در آن تصمیم گرفتیم که این سازمان ظرف مدت ۴۵ روز لایحه ساماندهی کارکنان دولت را به این کمیسیون تقدیم کند.

او تأکید کرد: هم‌اکنون سازمان اداری و استخدامی تنها حدود ۲ هفته دیگر مهلت دارد تا به این امر مبادرت ورزد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: ما ساعت‌های زیادی را روی این طرح کار کارشناسی انجام دادیم و به نتایج مطلوبی هم دست پیدا کردیم، بنابراین لایحه دولت و این طرح توأمان می‌توانند خروجی بسیار خوبی را برای تبدیل وضعیت این نیرو‌ها داشته باشد و تصویب آن پایانی بر هر نوع بی‌عدالتی در ساختار اداری و استخدامی کشور شود.

منبع خانه ملت

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس کارکنان قراردادی ساماندهی کارکنان دولت تبدیل وضعیت نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدتقی نقدعلی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

وی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم علی‌القاعده جرم مشهود است و نیروهای انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902916

دیگر خبرها

  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟