Web Analytics Made Easy - Statcounter

توجه دولت سیزدهم به نیروی انسانی در صنعت نفت با تبدیل وضعیت ایثارگران این صنعت، افزایش حقوق کارکنان پیمانکاری و استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت در اولویت قرار گرفت که باعث شده تا اعتراضات نیروی انسانی که در دولت گذشته به دلیل بی‌توجهی وزارت نفت هر روز گسترده‌تر می‌شد،کنترل شود.

به گزارش ایران اکونومیست، نیروی انسانی به عنوان مهمترین رکن هر صنعتی مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا آنجا که بدون حضور نیروی انسانی متعهد و متخصص، توسعه در هیچ یک از بخش‌ها اتفاق نمی‌افتد و چرخ رشد اقتصادی نمی چرخد.

در این میان صنعت نفت به عنوان موتور پیشران سایر بخش های اقتصادی در ایران اهمیت ویژه ای دارد و نیروی انسانی آن نیز به عنوان رکن مهمی در توسعه کشور مورد توجه است.

با این حال در دولت گذشته عدم توجه به وضعیت نیروی انسانی چه از لحاظ معیشتی و چه از نظر کرامت انسانی باعث نارضایتی های گسترده شده بود. تا آنجا که در ماه های پایانی دولت سیزدهم از نیروهای پیمانکاری گرفته تا نیروهای اقماری و رسمی این صنعت هر روز دست به اعتراضات و اعتصابات گسترده می زدند و این نگرانی وجود داشت تا این نارضایتی نیروی انسانی، تولید نفت کشور که به بهانه تحریم پایین آمده بود را با کاهش بیشتر همراه کند.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم اما ساماندهی نیروی انسانی شاغل در صنعت نفت در اولویت قرار گرفت. تا آنجا که اکنون و درحالی که کمتر از یک سال از عمر این دولت می گذرد، نه تنها دیگر از اعتراضات خبری نیست بلکه اقدامات اساسی در تبدیل وضعیت نیروهای انسانی صنعت نفت انجام شده است.

یکی از مهمترنی این اقدامات تبدیل وضعیت ۳۰ هزار نفر از ایثارگران صنعت نفت با اجرای کامل بند (و) قانون برنامه پنجم توسعه کشور و بند (د) ماده ۲۰ قانون بودجه است که تا کنون۴۱ درصد پیشرفت داشته است.

تا کنون با ایجاد ظرفیت ساختاری، مقرراتی بالغ بر ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از ایثارگر صنعت نفت مشمول بند (و) قانون برنامه پنجم توسعه کشور و ۲۳ هزار و ۹۲۹  نفر ایثارگر صنعت نفت مشمول بند (د) قانون بودجه ۱۴۰۰ تبدیل وضعیت شده‌­اند.

علاوه بر این اقدام، حفظ سرمایه انسانی موجود در صنعت نفت و کارکنان متخصص و توانمندی که در سال‌های اخیر مورد بی مهری قرار گرفته اند مورد تاکید وزیر نفت در دولت سیزدهم بوده است.

در این رابطه توجه جدی به معیشت کارکنان و اصلاح نظام دستمزد کارکنان قراردادی و همچنین بازنشستگان، تدوین آیین‌نامه مدیریت نظام پیشنهادات صنعت نفت،  تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی مدت موقت و ساماندهی مشاغل و نظام جبران خدمات نیروهای قراردادی مدت موقت انجام شده است.

برای رسیدن به این اهداف، مطالعات میدانی مشتمل بر آیین‌نامه‌های داخلی، مقالات به‌روز داخلی و خارجی، الگو برداری از نمونه‌های موفق و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه نظام پیشنهادات صنعت نفت، انجام مصاحبه فنی تخصصی جهت تبدیل وضعیت ۱۶۷۵ نفر پذیرفته شده آزمون توانمندسازی، باز طراحی نظام گروه بندی مشاغل جهت پیاده سازی گروه‌بندی نوین مشاغل صنعت نفت و برنامه‌ریزی و هماهنگی صنعت نفت (خانواده‌های شغلی) و تغذیه بالغ بر ۶۰۰۰۰ سمت در سیستم نیروی انسانی و حمایت از ایثارگران و تسهیل فرآیند بهره گیری از قوانین و تسهیلات مربوطه تکریم ایثارگران و خانواده محترم شهدا انجام شده است.

همچنین استخدام و بکارگیری فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت محقق شد.

با برگزاری فرآیند مصاحبه فنی - تخصصی و روان‌شناختی از مجموع ۱۵۷۲ نفر فارغ­التحصیلان گروه (الف) دانشگاه صنعت نفت، بیش از ۹۴ درصد از آنها پذیرفته و به شرکت­‌های اصلی و ستاد معرفی شده اند.

در این میان البته برخورد با فساد و مدیریت تعارض منافع و تقویت شفافیت در صنعت نفت مورد توجه بوده است.

استقرار تجهیزات شفاف سازی و اندازه‌گیری و جایگزین کردن مقررات، توسعه و پیاده سازی سامانه‌های دولت الکترونیک در حوزه منابع انسانی، توسعه سامانه ساپنا و ساماندهی مدل‌های قرارداد کارکنان پیمانکاری شاغل در وزارت نفت و ایجاد پرونده الکترونیکی کارکنان انجام شده است.

با توجه به این اقدامات، اعلام رضایت ۲۲۶ تن از نمایندگان محترم مجلس از اقدامات وزارت نفت به دلیل تعامل سازنده با سایر قوا در راستای منافع جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

از ابتدای دولت سیزدهم، با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور محترم، تعامل سازنده با سایر قوا در دستور کار قرار گرفته که در نتیجه آن نمایندگان مجلس رضایت خود را طی نامه­ای از اقدامات جهادی وزارت نفت اعلام کرده­اند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران ، وزارت نفت ، قانون بودجه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران وزارت نفت قانون بودجه انجام شده نیروی انسانی تبدیل وضعیت دولت سیزدهم صنعت نفت وزارت نفت انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است